A GOODBOXRÓL

Miért kell egy doboz jóság mindennap?


Mindannyian tudjuk, hogy a 21. századra az életünk nagyon messze került azoktól a körülményektől, amikre a testünket „tervezték”.


A legtöbben irodai munkát végzünk napi 8-10 órában. Mesterséges fények alatt, vibráló képernyők előtt üldögélve töltjük életünk jelentős részét.

Sokan próbálunk figyelni rá, hogy így is egészségesen éljünk és étkezzünk, de körülményeink nagyon megnehezítik ezt.

Megbeszéléseinket pogácsákkal megrakott asztalok körül tartjuk, és még mindig pizzát a legkönnyebb rendelni ebédre. Pedig egy jókedvű gyümölcs sokszor nagyobb löketet tudna adni egy nehéz napnak, ha kéznél lenne...

A GoodBoxnál hisszük, hogy egy doboz friss gyümölcs
az irodában mindenkinek jobbá teszi az életét!


Csapatunk 20 éve csempészi vissza a természetet gyümölcsök formájában a modern, városi életbe, többek között munkahelyekre is!

Hiszünk abban, hogy ha a cégek, a kisebb irodáktól kezdve a nagy multinacionális vállalatokig gyümölcsre cserélnék a nassolnivalókat, az hozzájárulna egy jobb, egészségesebb munkakörnyezethez!

A GoodBox.hu-n gyorsan és egyszerűen rendelhetsz házhoz gyümölcsöket, legyen szó akár a munkahelyedről vagy az otthonodról.


Miért a GoodBox?

• Válogatás GoodBoxaink csak friss, prémium minőségű gyümölcsöket tartalmaznak.
• Védjük a környezetet: a kiszállított gyümölcskosarakat újrahasznosítjuk
• 100%-os termékgaranciát vállalunk. Ha nem voltál teljesen elégedett a szolgáltatásunkkal, következő rendelésed alkalmával kárpótolunk.
• Budapest területén belül nem számítunk fel szállítási díjat.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.